L betűs férfi nevek

Itt gyűjtöttem azokat a férfi neveket, melyek L betűvel kezdődnek és Magyarországon választhatók keresztnévként.

Van kedvenced, vagy most keresnél L betűs férfi nevet? Böngészd át az alábbi listát!

Ha egy konkrét keresztnévre vagy kíváncsi (létezik-e egyáltalán), akkor keress a honlap keresőmezőjében, illetve a böngésző segítségével. Utóbbihoz nyomd le a [Ctrl] + [F] billentyűkombinációt és üss egy [ENTER]-t.

L betűs férfi keresztnevek

A népszerű keresztneveket megjelöltem. Ha a névre kattintasz, azt is megtudhatod, mikor van az adott névnap. Lássuk a listát!

Laborc, Lád, Ladomér, Lajos, Lamar, Lambert, Lándor, Lantos, Largó, Larion, László, Laurent, Lázár, Lázó, Leander, Leandró, Leándrosz, Lehel, Lél, Lemmi, Lénárd, Lénárt, Lennon, Lennox, Leó, Leon, Leonárd, Leonárdó, Leonid, Leonidász, Leontin, Leopold, Lestár, Levéd, Levedi, Levente, Lévi, Levin, Liam, Liberátusz, Libériusz, Libor, Liboriusz,

Libóriusz, Liem, Linasz, Lionel, Lior, Lipót, Lívió, Liviusz, Líviusz, Lizander, Lóci, Loik, Loránd, Lóránd, Loránt, Lóránt, Lorenzó, Lotár, Lőrinc, Lucián, Lúciusz, Ludvig, Lukács, Lukréciusz, Lüszien

Fontos: használható és egyben anyakönyvezhető is az itt található keresztnevek mindegyike.

Találtál kedvedre valót az L betűs férfi nevek között? Ha nem, folytasd a keresést tovább!

Ha hasznos volt neked a L betűs keresztnevek listája, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, ismerjék meg a barátaid is!

Scroll to top