E, É betűs férfi nevek

Itt gyűjtöttem azokat a férfi neveket, melyek E, É betűvel kezdődnek és Magyarországon választhatók keresztnévként.

Van kedvenced, vagy most keresnél E, É betűs férfi nevet? Böngészd át az alábbi listát!

Ha egy konkrét keresztnévre vagy kíváncsi (létezik-e egyáltalán), akkor keress a honlap keresőmezőjében, illetve a böngésző segítségével. Utóbbihoz nyomd le a [Ctrl] + [F] billentyűkombinációt és üss egy [ENTER]-t.

E, É betűs férfi keresztnevek

A népszerű keresztneveket megjelöltem. Ha a névre kattintasz, azt is megtudhatod, mikor van az adott névnap. Lássuk a listát!

Ében, Ecse, Ede, Edekon, Edgár, Edizon, Edmond, Edmund, Edömér, Edrik, Eduán, Eduárd, Eduárdó, Edvárd, Edvin, Efraim, Efrém, Egbert, Egmont, Egon, Egyed, Elád, Eldon, Elek, Elemér, Éli, Elián, Éliás, Eliél, Eliézer, Elígiusz, Elihú, Eliot, Elizeus, Ellák, Elmár, Elmó, Élon, Előd, Elton, Elvir, Emánuel, Emeka, Emil, Emilián, Emir, Emmett, Emőd, Endre, Éneás, Engelbert,

Engelhard, Enki, Énok, Énók, Enrikó, Enzó, Erazmus, Erdő, Erhard, Erik, Erk, Ernák, Ernán, Erneszt, Ernesztó, Ernik, Ernő, Ernye, Erős, Ervin, Étán, Ete, Etele, Etre, Eugén, Euszták, Eutim, Évald, Evariszt, Everard, Evron, Ezékiel, Ezel, Ezra, Ézsaiás

Fontos: használható és egyben anyakönyvezhető is az itt található keresztnevek mindegyike.

Találtál kedvedre valót az E, É betűs férfi nevek között? Ha nem, folytasd a keresést tovább!

Ha hasznos volt neked a E, É betűs keresztnevek listája, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, ismerjék meg a barátaid is!

Scroll to top