F betűs női nevek

Itt gyűjtöttem azokat a női neveket, melyek F betűvel kezdődnek és Magyarországon választhatók keresztnévként.

Van kedvenced, vagy most keresnél F betűs női nevet? Böngészd át az alábbi listát!

Ha egy konkrét keresztnévre vagy kíváncsi (létezik-e egyáltalán), akkor keress a honlap keresőmezőjében, illetve a böngésző segítségével. Utóbbihoz nyomd le a [Ctrl] + [F] billentyűkombinációt és üss egy [ENTER]-t.

F betűs női keresztnevek

A népszerű keresztneveket megjelöltem. Ha a névre kattintasz, azt is megtudhatod, mikor van az adott névnap. Lássuk a listát!

Fabiána, Fabióla, Fabrícia, Fadett, Fahéj, Fáni, Fanna, Fanni, Fantina, Fárá, Fáta, Fatima, Fatime, Fausztina, Fébé, Febrónia, Federika, Fedóra, Fédra, Fehér, Fehéra, Fehére, Fehérke, Felda, Felícia, Feliciána, Felicita, Felicitás, Felicitász, Fenenna, Feodóra, Ferdinanda, Fernanda, Fiametta, Fiamma, Fidélia,

Filadelfia, Filippa, Fillisz, Filoméla, Filoména, Filotea, Fióna, Fiorella, Fioretta, Firtos, Flamina, Flanna, Flávia, Flóra, Floransz, Florencia, Florentina, Florianna, Florica, Florina, Florinda, Fortuna, Fortunáta, Főbe, Franciska, Frangipáni, Franka, Franni, Freja, Frézia, Frida, Friderika, Fruzsina, Fulvia, Fürtike, Füzér, Füzike

Fontos: használható és egyben anyakönyvezhető is az itt található keresztnevek mindegyike.

Találtál kedvedre valót az F betűs női nevek között? Ha nem, folytasd a keresést tovább!

Ha hasznos volt neked a F betűs keresztnevek listája, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, ismerjék meg a barátaid is!

Scroll to top