J betűs női nevek

Itt gyűjtöttem azokat a női neveket, melyek J betűvel kezdődnek és Magyarországon választhatók keresztnévként.

Van kedvenced, vagy most keresnél J betűs női nevet? Böngészd át az alábbi listát!

Ha egy konkrét keresztnévre vagy kíváncsi (létezik-e egyáltalán), akkor keress a honlap keresőmezőjében, illetve a böngésző segítségével. Utóbbihoz nyomd le a [Ctrl] + [F] billentyűkombinációt és üss egy [ENTER]-t.

J betűs női keresztnevek

A népszerű keresztneveket megjelöltem. Ha a névre kattintasz, azt is megtudhatod, mikor van az adott névnap. Lássuk a listát!

Jácinta, Jáde, Jádránka, Jadviga, Jáel, Jáél, Jaffa, Jáhel, Jaina, Jakobina, Jamina, Jamuná, Jana, Janina, Janka, Janna, Jara, Jára, Járá, Jarmila, Jászira, Jávorka, Jázmin, Jázmina, Jelena, Jelina, Jelka, Jella, Jemima, Jenni, Jente, Jerne, Jeronima, Jerta, Jeszénia, Jetta, Jetti, Jiszka, Joana, Johanka, Johanna, Johara, Jokébed, Jola, Jolán, Jolanda, Jolánka,

Jolánta, Joli, Jolina, Jonka, Jordána, Joszina, Jována, Jozefa, Jozefin, Jozefina, Józsa, Juci, Judit, Julcsi, Juli, Júlia, Juliána, Julianna, Julietta, Julilla, Julinka, Juliska, Julitta, Julka, Júnó, Jusztícia, Jusztina, Jusztínia, Jutka, Jutta

Fontos: használható és egyben anyakönyvezhető is az itt található keresztnevek mindegyike.

Találtál kedvedre valót az J betűs női nevek között? Ha nem, folytasd a keresést tovább!

Ha hasznos volt neked a J betűs keresztnevek listája, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, ismerjék meg a barátaid is!

Scroll to top