Mikor van Lennox névnap?

Névnapi köszöntő: Lennox
Tudod mikor van Lennox nevenapja? Ha elfelejtetted, nézd meg itt! Akár többször is lehet egy éven belül.

Tudod mikor van Lennox névnap? Ha van ilyen nevű ismerősöd, érdemes megnézni, mikor tartja a névnapját. Az Ő életében ez egy nevezetes nap, érdemes tehát figyelemmel kísérni a dátumot!

A magyar keresztnevek sajátossága, hogy egy egy névnek akár több neve napja lehet. Ilyenkor az ünnepelt dönti el, hogy a rendelkezésére álló dátumok közül melyik napon tarja meg a neve napját.

Lennox névnap dátuma

Ez a névnap csak egyszer van egy évben, könnyű megjegyezni a dátumot!

Lennox névnap dátuma: július 13.,

A nevezetes napok között a családok és a barátok körében előkelő helyen szerepel a névnap. Ilyenkor a rokonok, ismerősök felköszöntik egymást és apró ajándékokkal kedveskednek az ünnepeltnek.

Te Lennox részére milyen ajándékkal készülsz?

Természetesen ezen a jeles napon nem az ajándék értéke számít elsősorban, hanem az, hogy nem feledkezel meg Lennox egyik legfontosabb ünnepéről az évben. Jó, jó, tudom hogy a szülinap legalább ennyire fontos, a névnapjáról akkor sem szabad megfeledkezni!

Szóval megjegyezted mikor lesz Lennox névnapja?

Remélem tudtam segíteni ezzel a rövid emlékeztetővel, hogy ne felejtsd el a számodra fontos Lennox nevenapját. Ha további nevekre is kíváncsi vagy, keress rá a menüben található kis nagyítóra kattintva!

Ha a többi barátodat is figyelmeztetnéd arra, hogy közeledik Lennox névnapja, akkor oszd meg velük ezt az emlékeztetőt a közösségi oldaladon!

Forrás: wikipedia – Névnapok

Scroll to top