Mikor van Black Friday Magyarországon 2023-ban?

A legjobb Black Friday akciók itt!

A 2023-as év egyik legvártabb és legizgalmasabb vásárlási eseménye, a Black Friday, újra itt van! Ezen a novemberi hétvégén a vásárlók egész világszerte izgatottan várják, hogy megkaparintsák az év legjobb ajánlatait és kedvezményeit. Az idei Black Friday is tele lesz akciódús lehetőségekkel és különleges ajánlatokkal, amelyeket érdemes kihasználni.

Mikor van Black Friday Magyarországon 2023-ban?

Magyarországon 2023-ban november 24-én, pénteken van Black Friday. De nem csak ekkor!

Kell-e mondanom, hogy a Black Friday az Amerikai Egyesült Államokból indulva hódította meg a világot? Ott a hálaadás ünnepéhez igazítják a Fekete Péntek dátumát. Ezt a szokást mi is átvettük.

Angolul így hangzik a kérdés: When is black friday in 2023?

A Hálaadás 2023-ban november 23-ra esik. Ez egy mozgó ünnep, a linkre kattintva többet is megtudhatsz róla.

Ez az időszak minden évben nagy port kavar, és nem véletlenül. A legnagyobb márkák és kiskereskedők felkészülnek az év legnagyobb vásárlói rohamára, és elképesztő ajánlatokat kínálnak.

Gondold át, mely termékek vagy szolgáltatások iránt érdeklődsz, és milyen előnyökkel járhatnak számodra. Lehet, hogy tervezel egy új laptopot vásárolni, vagy éppen a téli ruhatáradat szeretnéd frissíteni. Olvass utána a termékeknek, hasonlítsd össze az árakat, és derítsd ki, hogy melyik kereskedő kínálja a legjobb ajánlatokat.

Kötelező a dátumot betartani? Természetesen nem. A kereskedők néha napokkal előtte és utána is tartják az akciós árakat.

Sőt, van olyan kereskedő, aki nem is black friday-t, hanem black novembert tart.

Azt azonban nem árt ellenőrizni, hogy mennyire akciós az az ár! Vannak akik úgy akcióznak, hogy az eredeti ár fölé írnak egy magasabbat, majd áthúzzák azt. Mintha csökkent volna az adott áru ára, holott…

Ha van lehetőséged, nézd meg mindig a gyártó, vagy a nagykereskedő által ajánlott fogyasztói árat és ahhoz hasonlítsd az akciósat!

Egy szó mint száz: Black Friday napja ősszel a vásárlás ünnepe szerte a világon. Ezen a napon (napokon) rengeteg dolgot vesznek a vásárlók.

Ha nem online vásárolsz, akkor arra figyelj: lehet, hogy hosszú ideig sorban kell állnod, míg megkapod a kiválasztott portékát!

Ha bővebben olvasnál az akciók napjáról, keresd fel a wikipédián a vonatkozó szócikket...

Összefoglaló

Ebből az írásból megtudhattad, hogy mikor van Black Friday (Fekete Péntek) Magyarországon és mi a jelentősége ennek a napnak.

A Black Friday során az ajánlatok gyorsan elkelnek, így fontos, hogy ne hagyd veszni a lehetőséget. Ha megtaláltad azokat a termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyekre vágytál, akkor ne habozz, hanem vásárolj!

Győződj meg róla, hogy megbízható forrásból vásárolsz, és figyelj oda a részletekre, mint például a szállítási díjak és feltételek.

Így fel tudsz készülni a megfelelő ajándékok beszerzésére.

 

Scroll to top