Anyák napja 2024

Mikor lesz Anyák napja 2024-ben? Anyák napja időpontja, mikorra esik Anyák napja 2024-ben. Mivel az Anyák napja időpontja minden évben változó (mozgó ünnep), ezért joggal merül fel a kérdés: mikor van 2024-ben Anyák napja?

Mikor van Anyák napja 2024-ben?

Anyák napja 2024

Az, hogy egy évben mikor van Anyák napja, egyszerre változó és állandó. Szinte az egész világon megünneplik az anyákat, de hogy mikor, az változó. Magyarországon minden évben egy bizonyos napon, május első vasárnapján ünnepeljük az édesanyákat, nagymamákat.

Május első vasárnapja azonban mindig más és más dátumra esik. Ahogy mozog ennek a vasárnapnak a dátuma, úgy változik az Anyák napja is. Van hogy a hónap első napjára, van hogy május első hetének végére.

Az viszont biztos, hogy Anyák napja egyik évben sem lehet később mint május 7-e.

És mikor van apák napja? Kattints a linkre és nézd meg!

2024-ben Anyák napja Magyarországon

2024-ben az anyák napja az alábbi napra esik: 2024. május 5-én, vasárnap lesz.

Hogyan köszöntsd fel édesanyádat?

Ünnepeld meg az anyák napját 2024-ben is méltóképpen! Ne felejtsd el az édesanyák, nagymamák, dédik megajándékozását. Tudd, hogy a legkisebb ajándék is könnyet csal a szemükbe…

Van akinek az is elég, ha meglátogatja rég nem látott gyermeke, unokája. Mert bármi is történik, bármerre sodor az élet és mindegy hány éves vagy: Te az Ő gyermeke maradsz mindörökre.

Scroll to top