Hány nap van még téli szünetig 2022-ben? Visszaszámláló!

Téli szünet (Karácsonyi szünet) visszaszámláló. Nézd meg hány nap van még az iskolai téli szünetig ebben az évben! Másodpercre pontosan megmutatom!

Hány nap van még a téli szünetig 2022-ben?

A visszaszámlálón láthatod, hogy hány nap múlva kezdődik a karácsonyi szünet. Ez a gyerekeknek az év egyik legfontosabb dátuma, ezért gyakran teszik fel a kérdést: hány nap múlva kezdődik a téli szünet?

2022-es téli szünet visszaszámláló

A 2022/2023-as tanév rendje alapján tudjuk, hogy a téli szünet (amit sokan mondanak karácsonyi szünetnek) december 22-én kezdődik. Pont annyi idő telik el a suliból, hogy a nebulók már epedve várják az első hosszabb szünetet. Sokan közülük már november elejétől azt számolgatják, hány nap múlva lesz karácsony...

De hogy kerek legyen a történet, azt is elmondom meddig tart a téli szünet: az első tanítási nap 2023. január 3-án, kedden lesz.

Ha Te is várod már a karácsonyi szünetet, a visszaszámláló segítségével pillanatok alatt kiderítheted, hány nap van még a téli szünetig 2022-ben.

Hány nap múlva lesz téli szünet?

Hány nap van még téli szünetig 2022-ben?

 

Most már semmi kétséged nem lehet efelől, csak pillants fel a lap tetejére és ott másodperc pontosan láthatod, mennyit kell még várni a szünetre.

Te is számolod a napokat a téli szünetig?

Scroll to top