Hány nap van Mikulásig 2023-ban?

Mikulás visszaszámláló, nézd meg hány nap van még Mikulásig ebben az évben! Másodpercre pontosan megmutatom!

Hány nap van még Mikulásig 2023-ban?

A visszaszámlálón láthatod, hogy hány nap múlva lesz Mikulás. A gyerekeknek ez az év egyik legjobban várt ünnepe, ezért gyakran teszik fel kérdést: mikor lesz már Mikulás?

2023-as Mikulás visszaszámláló

Az iskolakezdés tájékán, amikor az időjárás már kevésbé kegyes hozzánk,  hirtelen rádöbbenünk, hogy vége a nyárnak. A nyaralás emléke már egyre csak halványul, így egyre gyakrabban gondolunk arra, hogy milyen soká lesz még Mikulás.

Mikor hozzák már az ajándékokat a Mikulás rénszarvasai?  A legtöbb gyerek ugyanis ajándékot kap a jó viselkedésért, csak a rosszak kapnak virgácsot. Utóbbiak már csak abban reménykedhetnek, hogy a Jézuska hoz nekik is valamit. Tényleg, hány nap múlva lesz karácsony?

Ha Te is várod már a Télapót, a Mikulás visszaszámláló segítségével pillanatok alatt kiderítheted, hány nap van még Mikulásig 2023-ban.

Hány nap múlva lesz Mikulás?

Hány nap van Mikulásig 2022-ben?

Most már semmi kétséged nem lehet efelől, csak pillants fel a lap tetejére és ott másodperc pontosan láthatod, mennyit kell még várni Mikulásig. Ebből azt is könnyen kikövetkeztetheted, hogy mikor van Szenteste 2023-ban.

De Advent időpontja egy kicsivel nehezebben kitalálható. A linkre kattintva azonban azt is meg tudod nézni.

Te is számolod a napokat Mikulásig?

Scroll to top