Mikor van Zsuzsanna névnap?

Tudod mikor van Zsuzsanna névnap? Ha van ilyen nevű ismerősöd, érdemes megnézni, mikor tartja a névnapját. Az Ő életében ez egy nevezetes nap, érdemes tehát figyelemmel kísérni a dátumot!

A magyar keresztnevek sajátossága, hogy egy egy névnek akár több neve napja lehet. Ilyenkor az ünnepelt dönti el, hogy a rendelkezésére álló dátumok közül melyik napon tarja meg a neve napját.

Zsuzsanna névnap dátumai

Ez a névnap többször van egy évben, tudd meg a barátodtól (ismerősödtől) melyik napon tartja pontosan a nevenapját!

Zsuzsanna névnap dátumai: február 19., augusztus 11., szeptember 20.

A nevezetes napok között a családok és a barátok körében előkelő helyen szerepel a névnap. Ilyenkor a rokonok, ismerősök felköszöntik egymást és apró ajándékokkal kedveskednek az ünnepeltnek.

Te Zsuzsanna részére milyen ajándékkal készülsz?

Természetesen ezen a jeles napon nem az ajándék értéke számít elsősorban, hanem az, hogy nem feledkezel meg Zsuzsanna egyik legfontosabb ünnepéről az évben. Jó, jó, tudom hogy a szülinap legalább ennyire fontos, a névnapjáról akkor sem szabad megfeledkezni!

Zsuzsanna névnap eredete

A Zsuzsanna ókori egyiptomi eredetű név. Jelentése: lótuszvirág

Híres Zsuzsannák – Te hányat ismersz?

  • Varga Zsuzsa énekesnő
  • Nyertes Zsuzsa színésznő,
  • Járó Zsuzsanna színésznő
  • Koncz Zsuzsa énekesnő
  • Csisztu Zsuzsa sportoló, riporter,
  • Vörös Zsuzsanna olimpiai bajnok öttusázó
  • Szelényi Zsuzsanna politikus

Szóval megjegyezted mikor lesz Zsuzsanna névnapja?

Remélem tudtam segíteni ezzel a rövid emlékeztetővel, hogy ne felejtsd el a számodra fontos Zsuzsanna nevenapját. Ha további nevekre is kíváncsi vagy, keress rá a menüben található kis nagyítóra kattintva!

Ha a többi barátodat is figyelmeztetnéd arra, hogy közeledik Zsuzsanna névnapja, akkor oszd meg velük ezt az emlékeztetőt a közösségi oldaladon!

Forrás: wikipedia – Névnapok

Scroll to top