Mikor van Black Friday Magyarországon 2022-ben?

A legjobb akciók karácsony előtt! Ezért nem mindegy, mikor van Black Friday Magyarországon. Annyit elárulhatok, hogy ez egy mozgó ünnephez kötött nap, így minden évben máskor van Fekete Péntek.

Mikor van Black Friday 2022-ben Magyarországon?

Magyarországon 2022-ben november 25-én, pénteken van Black Friday.

Mikor van Black Friday Magyarországon 2022-ben?

Kell-e mondanom, hogy a Black Friday az Amerikai Egyesült Államokból indulva hódította meg a világot? Ott a hálaadás ünnepéhez igazítják a Fekete Péntek dátumát. Ezt a szokást mi is átvettük.

Angolul így hangzik a kérdés: When is black friday in 2022?

A Hálaadás 2022-ben november 24-ére esik. Ez egy mozgó ünnep, a linkre kattintva többet is megtudhatsz róla.

Ahogy a bevezetőben írtam, a kereskedőknek és a vásárlóknak fontos, hogy mikor van Black Friday. Előbbiek ugyanis ilyenkor óriási akciókkal próbálják becsábítani boltjaikba a vevőket.

Kötelező a dátumot betartani? Természetesen nem. A kereskedők néha napokkal előtte és utána is tartják az akciós árakat.

Sőt, van olyan kereskedő, aki nem is black friday-t, hanem black novembert tart.

Azt azonban nem árt ellenőrizni, hogy mennyire akciós az az ár! Vannak akik úgy akcióznak, hogy az eredeti ár fölé írnak egy magasabbat, majd áthúzzák azt. Mintha csökkent volna az adott áru ára, holott…

Ha van lehetőséged, nézd meg mindig a gyártó, vagy a nagykereskedő által ajánlott fogyasztói árat és ahhoz hasonlítsd az akciósat!

Egy szó mint száz: Black Friday napja ősszel a vásárlás ünnepe szerte a világon. Ezen a napon (napokon) rengeteg dolgot vesznek a vásárlók.

Ha nem online vásárolsz, akkor arra figyelj: lehet, hogy hosszú ideig sorban kell állnod, míg megkapod a kiválasztott portékát!

Ha bővebben olvasnál az akciók napjáról, keresd fel a wikipédián a vonatkozó szócikket...

Összefoglaló

Ebből az írásból megtudhattad, hogy mikor van Black Friday (Fekete Péntek) Magyarországon és mi a jelentősége ennek a napnak. Így fel tudsz készülni a karácsonyi ajándékok beszerzésére.

 

Scroll to top