Hány nap van a tavaszi szünetig 2023-ban? Visszaszámláló

Tavaszi szünet (Húsvéti szünet) visszaszámláló. Nézd meg hány nap van még az iskolai tavaszi szünetig ebben a tanévben! Másodpercre pontosan megmutatom!

Hány nap van még a tavaszi szünetig 2023-ban?

A visszaszámlálón láthatod, hogy hány nap múlva kezdődik a húsvéti szünet. Ez a gyerekeknek az év egyik legfontosabb dátuma, ezért gyakran teszik fel a kérdést: hány nap múlva kezdődik a tavaszi szünet?

2023-as tavaszi szünet visszaszámláló

A 2022/2023-as tanév rendje alapján tudjuk, hogy a tavaszi szünet (amit sokan mondanak húsvéti szünetnek) április 6-án kezdődik. Pont annyi idő telik el a suliból a téli szünet után, hogy a nebulók már epedve várják az első hosszabb szünetet. Sokan közülük már november elejétől azt számolgatják, hány nap múlva lesz húsvét...

De hogy kerek legyen a történet, azt is elmondom meddig tart a tavaszi szünet: az első tanítási nap 2023. április 12-én, szerdán lesz.

Ha Te is várod már a tavaszi szünetet, a visszaszámláló segítségével pillanatok alatt kiderítheted, hány nap van még a tavaszi szünetig 2023-ban.

Hány nap múlva lesz tavaszi szünet?

2023-as tavaszi szünet visszaszámláló

 

Most már semmi kétséged nem lehet efelől, csak pillants fel a lap tetejére és ott másodperc pontosan láthatod, mennyit kell még várni a szünetre.

Te is számolod a napokat a tavaszi szünetig?

Scroll to top