Mikor van Edit névnap?

Névnapi köszöntő: Edit
Tudod mikor van Edit nevenapja? Ha elfelejtetted, nézd meg itt! Akár többször is lehet egy éven belül.

Tudod mikor van Edit névnap? Ha van ilyen nevű ismerősöd, érdemes megnézni, mikor tartja a névnapját. Az Ő életében ez egy nevezetes nap, érdemes tehát figyelemmel kísérni a dátumot!

A magyar keresztnevek sajátossága, hogy egy egy névnek akár több neve napja lehet. Ilyenkor az ünnepelt dönti el, hogy a rendelkezésére álló dátumok közül melyik napon tarja meg a neve napját.

Edit névnap dátuma

Ez a névnap csak egyszer van egy évben, könnyű megjegyezni a dátumot!

Edit névnap dátuma: szeptember 16.,

A nevezetes napok között a családok és a barátok körében előkelő helyen szerepel a névnap. Ilyenkor a rokonok, ismerősök felköszöntik egymást és apró ajándékokkal kedveskednek az ünnepeltnek.

Te Edit részére milyen ajándékkal készülsz?

Természetesen ezen a jeles napon nem az ajándék értéke számít elsősorban, hanem az, hogy nem feledkezel meg Edit egyik legfontosabb ünnepéről az évben. Jó, jó, tudom hogy a szülinap legalább ennyire fontos, a névnapjáról akkor sem szabad megfeledkezni!

Edit névnap eredete

Az Edit germán eredetű női név. Jelentése: 1. birtok, 2. örökség, 3. vagyon, 4. harc

Híres Editek – Te hányat ismersz?

  • Balázsovits Edit színésznő,
  • Frajt Edit színésznő
  • Ábrahám Edit színésznő
  • Nyári Edit énekesnő

Szóval megjegyezted mikor lesz Edit névnapja?

Remélem tudtam segíteni ezzel a rövid emlékeztetővel, hogy ne felejtsd el a számodra fontos Edit nevenapját. Ha további nevekre is kíváncsi vagy, keress rá a menüben található kis nagyítóra kattintva!

Ha a többi barátodat is figyelmeztetnéd arra, hogy közeledik Edit névnapja, akkor oszd meg velük ezt az emlékeztetőt a közösségi oldaladon!

Forrás: wikipedia – Névnapok

Scroll to top