Mikor van Arad névnap?

Tudod mikor van Arad névnap? Ha van ilyen nevű ismerősöd, érdemes megnézni, mikor tartja a névnapját. Az Ő életében ez egy nevezetes nap, érdemes tehát figyelemmel kísérni a dátumot!

A magyar keresztnevek sajátossága, hogy egy egy névnek akár több neve napja lehet. Ilyenkor az ünnepelt dönti el, hogy a rendelkezésére álló dátumok közül melyik napon tarja meg a neve napját.

Arad névnap dátuma

Ez a névnap csak egyszer van egy évben, könnyű megjegyezni a dátumot!

Arad névnap dátuma: március 8.

A nevezetes napok között a családok és a barátok körében előkelő helyen szerepel a névnap. Ilyenkor a rokonok, ismerősök felköszöntik egymást és apró ajándékokkal kedveskednek az ünnepeltnek.

Feltűnt, hogy a dátum nőnapra esik? Ne felejtsd el felköszönteni hölgy ismerőseidet sem ezen a napon. Ha nőnapi köszöntő kellene, kattints a linkre!

Te Arad részére milyen ajándékkal készülsz?

Természetesen ezen a jeles napon nem az ajándék értéke számít elsősorban, hanem az, hogy nem feledkezel meg Arad egyik legfontosabb ünnepéről az évben. Jó, jó, tudom hogy a szülinap legalább ennyire fontos, a névnapjáról akkor sem szabad megfeledkezni!

Remélem tudtam segíteni ezzel a rövid emlékeztetővel, hogy ne felejtsd el a számodra fontos Arad neve napját. Ha további nevekre is kíváncsi vagy, keress rá a menüben található kis nagyítóra kattintva!

Ha a többi barátodat is figyelmeztetnéd arra, hogy közeledik Arad névnapja, akkor oszd meg velük ezt az emlékeztetőt a közösségi oldaladon!

Forrás: wikipedia – Névnapok

Scroll to top