Apák napja 2023

Apák napja 2023

Mikor van Apák napja 2023-ban? Az anyák napja párjaként a világ számos országában az édesapákat is megünneplik. Nézd meg a pontos dátumot és a fontos tudnivalókat a nevezetes nappal kapcsolatban:

Mit ünnepelünk apák napján? Az édesapákat, akiknek a családon belüli szerepe ugyan olyan fontos, mint az édesanyáké. Tudjuk, hogy anyák napja mikor van.

De mikor lesz apák napja 2023-ban Magyarországon? Ez egy olyan világi ünnep, ami minden évben más napra esik. Vasárnap tartjuk, de a dátum változó.

Apák napja Magyarországon 2023-ban

Apák napja Magyarországon minden évben június harmadik vasárnapján van. Itt a pontos dátum:

Apák napja dátum: 2023. június 18., vasárnap

Vajon minden országban ugyan akkor ünneplik az apák napját? Nem, nincs nemzetközi apák napja. Van ahol előbb, van ahol később van az édesapák ünnepe, mint nálunk.

Az apai szeretet haza megnyilvánulásáról, a magyarországi édesapák ünnepéről a linkre kattintva olvashatsz bővebben.

Ajándék apák napjára

Nehéz dolog megfelelő ajándékot találni apák napjára. Bajban vannak a gyermekek, mit vegyenek édesapjuknak, aminek igazán tud örülni. Te is így vagy ezzel?

Ha semmilyen ötleted sincs, vagy túl sok tipped van és nem tudsz választani, akkor nézz körül itt: Ajándék apáknak 2023-ban.

Katolikus apák napja

Az Apák napja világi ünnep, azonban a katolikus egyház is megemlékezik az apákról Szent József napján, minden év március 19-én.

Scroll to top