Mikor van Valentin-nap?

Ha voltál már igazán szerelmes, akkor tisztában vagy vele, hogy mikor van Valentin-nap. Ez az a dátum, amit a szerelmeseknek illik megjegyezni, tudniuk kell, Valentin-nap mikor van!

Mikor van Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe? Nézd meg a pontos dátumot!
Mikor lesz legközelebb Valentin-nap?

Nézd meg itt, mikor van Valentin-nap!

Ha nem tudod mikor van Valentin-nap, akkor nem tudsz időben felkészülni arra, hogy valamivel meglepd a kedvesedet ezen a napon. Igaz, a virágboltok, egyéb üzletek szajkózni fogják, de ha magad készítenél Valentin-napi ajándékot házilag akkor jó ha tudod:

Valentin-nap minden évben február 14-én van.

Február 14-én nálunk Valentin és Bálint neve napját ünnepeljük. Bálint névnap azonban nem csak februárban van, ezt a linkre kattintva Te is megnézheted.

Ajándék, meglepetés Valentin-napra

Te milyen ajándékkal készülsz szerelmednek Valentin-nap alkalmából? Készítesz valamilyen ajándékot házilag, vagy jobban bízol azokban a dolgokban, melyeket a boltban vásárolsz? Tudd meg, hogy ezen a napon annak, aki téged igazán szeret, nem az ajándék értéke a legfontosabb.

Remélem ezzel a kis emlékeztetővel tudtam segíteni neked abban, hogy ne feledd el, mikor van Valentin-nap. Akit igazán szeretsz, annak minél több örömet szeretnél okozni. A Valentin-nap egy kiváló alkalom erre!


Ha tetszett az írásom, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, had ismerjék meg a barátaid is!

Ez teszik, ezt megosztom...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Scroll to top