Anyák napja 2022

Mikor lesz Anyák napja 2022-ben? Anyák napja időpontja, mikorra esik Anyák napja 2022-ben. Mivel az Anyák napja időpontja minden évben változó (mozgó ünnep), ezért joggal merül fel a kérdés: mikor van 2022-ben Anyák napja?

A legjobb Black Friday akciók itt!

Mikor van Anyák napja 2022-ben?

Anyák napja 2022

Az, hogy egy évben mikor van Anyák napja, egyszerre változó és állandó. Szinte az egész világon megünneplik az anyákat, de hogy mikor, az változó. Magyarországon minden évben egy bizonyos napon, május első vasárnapján ünnepeljük az édesanyákat, nagymamákat.

Május első vasárnapja azonban mindig más és más dátumra esik. Ahogy mozog ennek a vasárnapnak a dátuma, úgy változik az Anyák napja is. Van hogy a hónap első napjára, van hogy május első hetének végére.

Az viszont biztos, hogy Anyák napja egyik évben sem lehet később mint május 7-e.

És mikor van apák napja? Kattints a linkre és nézd meg!

2022-ben Anyák napja Magyarországon

2022-ben az anyák napja az alábbi napra esik: 2022. május 1-én, vasárnap lesz.

És mikor lesz Anyák napja 2023-ban? Nézd meg!

Hogyan köszöntsd fel édesanyádat?

Ünnepeld meg az anyák napját 2022-ben is méltóképpen! Ne felejtsd el az édesanyák, nagymamák, dédik megajándékozását. Tudd, hogy a legkisebb ajándék is könnyet csal a szemükbe...

Köszöntő – Boldog Anyák Napját!

Van akinek az is elég, ha meglátogatja rég nem látott gyermeke, unokája. Mert bármi is történik, bármerre sodor az élet és mindegy hány éves vagy: Te az Ő gyermeke maradsz mindörökre.

Azt tudod, hogy pontosan mi az anyák napja története? Honnan ered? A linkre kattintva megnézheted!

TIPP: A videó készítés ma már akár egy okostelefonnal is megoldható. Ha nem tudod meglátogatni a nagyit, vagy anyukádat, küldj neki egy videó üzenetet!

Scroll to top